Samenwerken & Contact

Het samenwerken met uitgevers en schrijvers vind ik erg leuk om te doen in ruil voor een recensie exemplaar. Wil je graag met mij samenwerken? Hieronder leg ik uit hoe ik een boek beoordeel en hoe lang ik er over doe om een boek te lezen en een recensie te schrijven.

Met een recensie exemplaar zal ik aandacht besteden aan het boek op mijn bookstagram. Zodra ik het boek heb ontvangen zal ik dit plaatsen in mijn instagram story. Daarnaast maak ik vaak een post aan waar ik de beschrijving van het boek in zet, zodat dit interesse trekt bij anderen. Als ik het boek heb gelezen zal ik een recensie plaatsen op mijn blog, hebban, goodreads en mijn bookstagram.

Zoals je misschien hebt gezien schrijf ik voornamelijk recensies over thrillers. Maar ik vind het ook heerlijk om fantasie en jeugdboeken te lezen.

Wil je mij een recensie exemplaar sturen of samenwerken? Dan kan je mij een mail sturen. Ik reageer vaak binnen een dag. Mijn streef is om binnen 3 weken het boek te lezen en hier een recensie over hebben geschreven.

Dat ik een recensie exemplaar heb ontvangen betekent dit niet dat het mijn mening zal beïnvloeden. Mijn recensies zijn altijd eerlijk geschreven, ook als het boek tegenvalt.

Rating systeem
Ik beoordeel de boeken aan de hand van sterren.

★★★★★: Een fantastisch boek waar niks mis mee is. Dit boek behoort tot één van mijn favoriete.
★★★★✩: Een goed en fijn boek om te lezen.
★★★✩✩: Het was een leuk boek, maar er waren een aantal minpunten.
★★✩✩✩: Een matig boek. Er waren veel minpunten aanwezig.
★✩✩✩✩: Het boek was niet goed. Moeite om in het verhaal te komen en er waren erg veel minpunten aanwezig.
DNF: Als het verhaal mij niet aanspreekt of ik heb erg veel moeite om mijn aandacht bij het verhaal te houden, dan leg ik dit boek aan de kant.
Note: Als ik een boek niet leuk heb gevonden betekend het niet dat anderen het niet hoeven te lezen. Anderen kunnen het boek juist wél leuk vinden. Het boek was helaas niet voor mij.

Boekenkrant
Sinds begin augustus 2020 ben ik redacteur (recensent) voor de boekenkrant.

Contact
Wil je graag met mij samenwerken of heb je andere vragen? Je kunt mij bereiken op: thebooksofwonder@gmail.com.