Book Recommendations,  Other,  Reviews

Spannende boekenweek -Thriller aanraders

Van 1 juni t/m 21 juni is het spannende boekenweek. Ik wil graag een aantal thrillers delen die ik persoonlijk erg goed vind. Misschien zie je nog een thriller hier tussen staan die je nog niet hebt gelezen. En mocht je ze wel hebben gelezen laat dan in de reacties weten wat jij van het boek vind.

Ik wou eerst alleen een instagram post doen, maar ik had een te lang stuk tekst geschreven dat meer dan de helft niet op instagram past. Vandaar dat ik er nu een blogpost van heb gemaakt!

We beginnen direct maar met een thriller die van mij 5 sterren heeft gekregen en dat is namelijk Verdraaid van Steve Cavanagh. Wat een ontzettend goede thriller was dit zeg en het heeft plotwendingen die je niet ziet aankomen. ⁣

Dag en Nacht van Romy Hausmann. Ook dit is een thriller die ik 5 sterren heb gegeven. Dit verhaal wordt een deels verteld vanuit het perspectief van een 13 jarige wat erg interessant was. Dit is een geweldige thriller debuut! ⁣

Meisje zonder verleden van Michael Robotham is een boek wat ik vaak aanraad als iemand opzoek is naar een thriller. Dit is een boek wat ontzettend goed is uitgewerkt en de schrijfstijl is erg fijn. Ook dit boek heb ik 5 sterren gegeven! ⁣

Sluit Alle Deuren van Riley Sager. Dit is tot nu toe mijn favoriete thriller en deze thriller moet je gewoon lezen. Alles is uitstekend uitgewerkt en kon dit boek niet neerleggen. Als je dit boek nog niet hebt gelezen, echt waar lees hem haha. Sluit Alle Deuren heeft mijn liefde voor thrillers weer terug gehaald! ⁣

Een nieuw begin van Angelique Haak. Dit is het eerste deel in de Jennifer Brugman serie en dit is Angelique Haak haar debuut thriller. Het is een goed uitgewerkte thriller en de andere twee boeken worden alleen maar beter! Dit boek gaf ik 4 sterren. ⁣

Op het verkeerde moment van Heleen Smit. Dit is haar debuut thriller en Heleen Smit weet een sterke en spannende thriller neer te zetten met verrassende wendingen. Heleen Smit weet hoe je de aandacht van de lezer erbij moet houden! Dit boek gaf ik ook 4 sterren. ⁣

De Speelgoedman van Heleen van den Hoven. Dit was een thriller waar ik sinds januari naar uit keek en dit boek stelde mij zeker niet teleur! De karakters zijn duidelijk uitgewerkt en ook de gebeurtenissen en het plot zijn goed uitgewerkt. Dit is een uitstekende en interessante thriller en voldeed aan mijn verwachtingen! Het zal je dan ook niks verbazen dat dit boek 5 sterren heeft gekregen van mij. ⁣

Het laatste boek is Hars van Ane Riel. Dit is een boek die van mij wel wat meer aandacht zou mogen krijgen. Ik zie niet veel mensen dit boek lezen op bookstagram wat ontzettend jammer is! De personages zijn ontzettend goed uitgewerkt en dit boek laat een indruk achter. Het is een psychologische thriller en dit boek heb ik 4 sterren gegeven! ⁣

Enorme goede boeken die ik je allemaal aanraadt! Van al deze boeken heb ik ook een recensie geschreven mocht je hier interesse in hebben:
Verdraaid
Dag en nacht
Meisje zonder verleden
Sluit alle deuren
Een nieuw begin
Op het verkeerde moment
De Speelgoedman
Hars

Follow Thebooksofwonder on WordPress.comLeave a Reply

%d bloggers like this: